• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Opciones 
    • ¿Qué es Zaloamati?
    • Políticas de publicación
    • Registrarse
    • ¿Depositar?
    • Derechos de Autor
    • Cómo depositar
    • Tipos de documentos
    • Otros Repositorios
    • OpenDOAR
    • Redalyc
    • E-Prints
    • RAD-UNAM
    • FFyL
    • U Veracruzana
    • E-prints
    • UNM
    • RUA
    • Contacto
  • Login
cabecera
Search 
  •   DSpace Home
  • División de Ciencias Básicas e Ingeniería
  • Search
  •   DSpace Home
  • División de Ciencias Básicas e Ingeniería
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Evaluación del cloruro de calcio a diferentes concentraciones en poscosecha de guayaba (Psidium guajava L.) con diferentes temperaturas 

Aguilar Amezcua, Claudia Veronica; Matías Almora, Mary Carmen; Gutiérrez Arzate, Diego; Solís Galván, Jesús; Chirino Galindo, Gladys (Universidad Autónoma Metropolitana (México). Unidad Azcapotzalco. División de Ciencias Básicas e Ingeniería., 2019)
La búsqueda de estrategias que permitan alargar el tiempo de vida útil en frutas ha tomado gran importancia en la industria alimenticia, ya que esto evita perdidas en la producción. En la presente investigación, se evaluó ...

DSpace software copyright © 2019  Lyrasis
Contact Us | Send Feedback

 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorAguilar Amezcua, Claudia Veronica (1)
Chirino Galindo, Gladys (1)
Gutiérrez Arzate, Diego (1)Matías Almora, Mary Carmen (1)Solís Galván, Jesús (1)SubjectCIENCIAS DE LA VIDA (1)Guayaba, postcosecha, cloruro de calcio. Guava, post-harvest, calcium chloride. (1)... View MoreDate Issued2019 (1)TypeArtículo (1)... View MoreHas File(s)Yes (1)
Google Analitycs

DSpace software copyright © 2019  Lyrasis
Contact Us | Send Feedback